I love the way you lie...

Har städar dag idag, hade det igår också men motivationen är inte på topp så har förlagt det på 2 dagar :P Men har kommit en bra bit på vägen... har bara en tendens att hitta på annat än det jag ska göra. Som t.ex. att gå igenom alla studentlitteratur jag dragit på mig under dessa 2 år. Ska försöka sälja iväg några böcker och pärmar eftersom de tar upp sådan stor plats och jag tvivlar på att jag kommer att behöva dem sista året. Sparar dock de som jag tycker är intressantast och som jag tror att jag kan ha användning av. Det är svårt dock att sätta pris på böckerna, man vill inte vara snål men samtidigt vill man inte inte bara slumpa bort dem heller för de är i så bra skick. Men skulle tjäna en hundring ungefär på en bok genom att köpa den av mig istället för i bokhandeln så skulle då jag göra det. Många bäckar små liksom... Sen har jag rensat ur garderoben och sortera i olika högar. Det finns ingen anledning till att de kläder man inte använder eller kan ha ska ta upp plats i garderoben. Så har lagt ner dem i påsar som ska ner till förrådet, där passar de bättre tills det är dags att ta fram dem igen :) För en dag kommer till och med de vara förliten så...

Åh, blev så taggad idag när jag pratade med min finne... det ska bli såå roligt och spännande... går på nålar ;)

 

Kanonbra låt!! :D


2 weeks 2 go...

Idag har jag varit på besök på praktikplatsen nere i H-sand, var skitnervös innan... brukar inte vara värst nervös när jag ska på nya ställen och jobba men idag var jobbig... vet egentligen inte varför för det var verkligen ingenting att oroa sig för alls! Hon var jättetrevlig som jag pratade med och som ska vara min "andra hands handledare", den rätta handledaren hann jag inte träffa idag men han verkar bra... tror jag iaf :P Vi får se... Kan inte fatta att det bara är två veckor kvar tills sommarlovet är slut... är såå less på att dagarna o veckorna går så fort... känns som om jag inte hinner med. Blir 23 snart... det känns skumt eftersom jag tycker att jag nyss fyllde år men men... bara att tacka och ta emot.

Efter besöket på Bogården så bar det av till IKEA i Sundsvall tillsammans med L och två mammor i baksätet. Kan dock säga att jag inte hittade så mkt där nere som jag hade velat. Det enda jag handlade på IKEA var en skärbräda och en packa ljus (vilken överaskning)... sen fyndade jag två par mjukibyxor på Kappahl... det var allt. Hade trott att jag skulle köpa nå nya kläder men icke, inget föll i smaken, eller var fina på galgen men inte på kroppen rättare sagt ;)

Jar of hearts...


Why does it rain?

För det regnar här i Övik idag... Ja det gör det verkligen, sitter just nu och tittar ut genom fönstret i Billsta hos Johanna och man ser inte över till andra sidan för det är sådan dimma och regn... är det verkligen såhär sommaren 2010 ska sluta? med regn, regn och regn? Hoppas verkligen inte det... är sugen på nårga solveckor till. Sen får det gärna vara fint hela hösten också med tanke på hur mkt bil jag kommer köra... Skuleskogen är inte så roliga på mornarna när det börjar bli kallt och kyligt. Tur man har nya vinterdäck och bromsar servade iaf, mer kan man nästan inte göra... utom att köra försiktigt då ;)

Trodde jag skulle bli tokig imorse på katterna, ibland har man verkligen lust att bara skrika rakt ut för att man är så frustrerad på dem... men man får ta en djupt andetag och räkna till tio. Imorse klockan 6 var de igång med att välta Dvd-stället så att alla filmer flög ut över hela golvet... då är man såå lycklig. Sen är jag superless på att man inte får ha nån mat ifred, jag kan inte ställa nån mat på bordet eller sitta och äta en middag utan att slänga ner en av katterna minst 35 gånger. Han verkar aldrig lära sig utan hoppar bara upp igen... gång på gång på gång. Den andra har lärt sig, han kan pröva en gång men hoppas snart ner när man säger åt honom. Men den andre... envisare katt har jag aldrig träffat.

Och jag är avis på alla som far utomlands i dagarna... vill också fara men den andre hälften vill verkligen inte utomlands och då blir det svårt... har aldrig varit utomlands, ja Tallinn förstås men det räknas inte som utomlands i min värld så... skulle vilja fara till många länder såsom Turkiet, Kroatien, Frankrike, Grekland, Spanien eller ja nästan varsomhelst, tom England skulle gå bra. Men det verkar sitta i tjära och jag är för feg för att fara själv så här sitter man, i regniga Övik....suck.


Sista dagen på jobbet....

Sitter här på mitt sista pass på jobbet för i sommar... pinnade hem från H-sand imorse. Tiden går annars fort men ännu fortare när man har roligt :( Så här är jag, det känns både skönt och inte skönt att sluta... längtar efter ledigheten men har trivts så oerhört bra här i sommar. Det tråkiga är att jag tror att jag inte kommer kunna jobba nå extra här i höst eftersom praktiken kommer att ta upp all min tid, även helger... men men det kommer även en vår så...

Bjöd de boende här ikväll på glass, maränger, banan och chokladsås... *mums* tror det uppskattades :) Nu har alla pyst in till sig och gått och lagt sig så gott som så...ska snart göra det jag också.

Många tankar far kring i skallen när man är ensam såhär och funderar på hur allt kommer att bli, oron finns i maggropen. Antar att det bara är att ta dagen som den kommer men det är svårt... så svårt. Det är den där otäcka känslan när man inte får ordning på nåt man tänker på, det liksom bara gnager och gnager utan ände. "Ska jag göra si eller ska jag göra så..." "Hur ska jag ha råd" "Hur ska jag få ALLT att gå ihop" osv osv. Spyr på allt snart... Men ska skicka in den där förbannade pendlingsbidragsansökan imorrn så får de säga vad de vill... mer kan jag inte göra.

Resten av alla tankar får väl vila för ikväll, får ta itu med dem nån annan dag...




Höstångest

Efter påmaningar om att skriva blogg kommer här ett inlägg... ärligt talat har jag inte haft någon motivation eller ork att skriva de senaste veckorna... dagarna går liksom veckorna och vips så är det snart slut på sommaren. Sommaren som skulle vara sååå lååång :P Men icke... nu är det sista passet på jobbet på tors och det känns skönt. Så att man åtminstone får lite ytterligare sommarlov innan h*lvetes hösten sätter igång... har smått panik och ångest, det känns inte speciellt bra måste jag säga att vara nere i H-sand för det kommer att bli dyrt, väldigt dyrt än hur jag göra. Tycker det är orättvist eftersom de som är kvar i Övik och fått praktik där inte behöver lägga ut nå extra pengar för att ha praktik... Kan inte skolan fixa en plats där man bor och vill vara tycker jag att de borde få stå för kostnaderna också som blir men inte då... skolan bryr sig inte ett skit om hur man klarar sig. Nä så hösten ser jag inte fram emot alls... kanske lite eftersom stället verkar intressant men inte annars...

Annars så har sommaren varit kanon, har jobbet lagom och hunnit njuta av det underbara vädret som varit mestadels av tiden. Har fiskat en hel del och tycker det är skitroligt :) Dock lite jobbigt när man inte får napp men men... man kan ju inte ha tur jämt :P


RSS 2.0