Är less på snö...

Vilken tur att jag for ner till Härnösand igår istället för idag, idag är det inge kul väder alls... bara snö, snö och åter snö... är så less på skiten, vill ha vår! Borde egentligen he ut mig och skotta innan Katta kommer hem från jobbet men tror inte min rygg skulle tycka om det... vaknade igår med att det gjorde skitont i den. Det roliga är att jag annars inte brukar ha så mkt problem med ryggen men just precis nu... fast jag borde eg inte vara förvånad för varenda gång jag ska fara hit ner så har det alltid varit nåt, förkyldning har varit väldigt populärt... så är det inte förkyldning så är det nåt annat. Lustigt det där att det alltid ska inträffa när man ska göra nåt, ungefär som att kroppen känner på sig att man ska göra något roligt ;) Hehe, men med lite värktabletter så går det att hålla det onda i schack...

Här kommer två låtar som jag spelar ivrigt nu... det kan ni ju gotta er med några minuter i det här skitvädret.


 


BurrBurr...

Idag är det kallt om det har ungått någon stackars sate här i Örnsköldsvik... Lars bil ville inte starta först med med lite smek och snälla ord så gick den faktiskt igång efter ett tag, vilket var bra eftersom annars står MIN bild inparkerad och tar sig ingenstans :P Fint väder är det iaf, solen skiner och det är ju alltid nåt... uppe i Skorped så var det -35 imorse, fy fan säger jag bara. Då skulle man inte ens vilja sticka ut näsan. Här är det åtminstone "bara" -23 just nu. Och till skolan ska det bära av, men inte förens vid ett. Tur nog så får jag skjuts in så att jag slipper ha bilen ståendes på stan.

Nya kursen verkar intressant iaf, det ända som suger är ju att det är en saltenta på den i förvaltningsrätt och sekretess... med andra ord så är det bara att dra fram lagboken igen ;) Men men har det gått bra alla andra tentor så ska det nog göra det på denna också... får bara en knut i magen då jag tänker på det. Hatar tentor... soft start är det iaf, föreläsning idag och imorrn inför seminariumet nästa vecka, sedan är vi lediga torsdag,fredag och måndag (måndag om man vill). Ett mini sportlov kanske man kan kalla det... det dumma är bara att vissa redan börjat sitt "sportlov" och det är förberedelser som skall göras inför sem. och de kan nästan bara göras här där resten av gruppen är. Men men... kanske annorlunda för mig som kommer härifrån, hade jag kommit från nån annan stad hade jag kanske gjort likadant.

Nä ska man ta och klä på sig och ta och fixa håret kanske...

En kvinna ger så mkt...



"Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre.
Ger du henne säd, ger hon dig ett barn.
Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid.
Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta.
Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger.
SÅ om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett TON tillbaka."


Never forget

Sitter här och tittar på medans Johanna bakar semlebullar för glatta livet till hembygsföreningen eller nåt sånt, har man tur får man smaka en sedan ;) Igår blev det då melodifestivalen till vår glädje där rätt låtar gick vidare, Darins låt var förbaskat bra och jag måste nog säga att den var snäppet bättre än Olas... så det återstår att se om nästa veckas artister han något att komma med, annars så står det mellan dessa två, för min del iaf... sen vet vi ju hur det gick förra året och år innan också, aldrig vinner den som jag vill ska vinna...suck.

Så gårdagen var trevlig, även om den inte blev riktigt som planerat men det var... ja en intressant kväll kan vi säga... men det var skönt att få komma ifrån ett tag hemifrån, ibland behöver man byta luft och ja hämta nya krafter för att ta itu med allt annat. Det är jobbigt när hjärnan går på högvarv jämt, tillslut kommer det att bli för mycket kaos. Ibland känns det som om man bara vill falla ihop i en hög på golvet... jag vet så väl att jag inte mår så bra som jag borde göra...

"If you been hurt by a man, you might forgive him. But you will never forget..."


Hair

Jaha då var man halvt brunnet igen då... what a surprise. Men bra blev det! Hävdar alltid att det går lika bra att färga hemma som hos frissan men måste nog ta och ändra min uppfatting för denna gång var jag riktigt nöjd när jag kom därifrån och jag hade inte kunnat göra det bättre själv. Så det var helt klart värt pengarna som gick...sen klippte hon lugg också och det är jag verkligen inte van vid så nu har jag en lugg som jag både kan ha åt sidan och framåt om jag vill :)

Denna vecka är en riktigt, riktigt skön vecka måste jag säga, var ledig måndag, tisdag, var i skolan en sväng igår och nu är vi ledig torsdag, fredag också... kan ju inte bli bättre. Så i helgen blir det melodifestival hos Johanna denna gång, ska bli skoj :) Och på måndag börjar nya kursen... med 2 dagar!! sedan är vi typ lediga igen! :)

Alla hjärtans dag var bra, för att hoppa tillbaka några dagar i tiden. Fick ett jättefint armband av älsklingen, har gått och trånat efter det här armbandet jag vet inte hur länge. Sedan ringde han från stan och sa att det var borta... Fan tänkte ja, ja det är väl nån kille som varit snabbare och köpt det till sin flickvän för Alla hjärtans dag... Ha! lurade blev jag när jag fick ett mycket, mycket fint inslaget paket när jag kom hem :D Det är ett armband med svarta och vita strasstenar, hur snyggt som helst! :)

Nä nu ska jag väcka puppen och sedan ska vi fara till honom och vara hundvakt ikväll :)


Farsan...

Alltså det är sjukt hur fort veckorna flyger fram, imorrn är det fredag igen!! fan snart är det sommarlov :P 17 veckor tror jag det är tills det så med denna fart lär det gå som en dans :) Idag blir det litteraturseminarium till ALLAS lycka....not. En bokjävel som ingen i klassen fattat nånting av, och då till och med den "smartaste" i klassen inte förstår, ja då är det nog tillåtet för mig att inte fatta nåt heller. Har gjort uppgiften iaf men vad som står där är ju en annan sak.

Imorrn blir det bio med Anna o Lisa, det ska blir skoj. Vi ska se Farsan, den här nya Fares Fares... tror den är bra. Diggar den där farsan sedan Jalla Jalla och de där filmerna :) I helgen blir det nog lungt, Alla hjärtans dag på söndag... kan ju bli mysigt :) Sen är det ny vecka igen...

Så nu sitter man här i skolan och väntar på att klockan ska bli ett... måste skriva till läraren och fråga varför hon glömt mig på utvecklingssamtalslistan....så dissad.

TV-j*vel

Today is not a good day... jag började till och med nästa gråta när tvn började jävlas. Den har gått felfritt i nästan ett helt år, men idag av alla dagar ska den börja jävlas igen!! Den kväll man verkligen vill ha tvn eftersom man bjudit hit folk för att se Melodifestivalen... det slår aldrig fel liksom. Men just nu verkar den funka okej så får se hur den är ikväll, i värsta fall får vi fara hem till Lars och titta där. Men det är alltid nåt som ska gå emot en, det händer jämt. Borde egentligen vara på bra humör idag men nåt är INTE bra.

Det hela blir inte bättre av att mamma kommer hit och gnater, här har jag städat både igår och idag och tycker att jag gjort ett riktigt bra jobb. Men så fort hon kommer in genom dörren så börjas det påpekas om vad jag missat osv. jag hatar det! dammtorkade idag, vad gör hon? Jo dammtorkar om... hur kommer det sig att mammor aldrig kan lägga av? Det är min lägenhet och passar det inte så kom inte hit då! Självklart vet jag att det är bara för att hon bryr sig osv. och vill hjälpa men det trycker ner en så fruktansvärt ibland, särskilt om man redan har en mindre bra dag.

Just nu känns allt bara meningslöst...

Operation städning...

Hur skönt är det inte att vara ledig två dagar? Långhelg med andra ord :) Utmaningen startade igår, att städa och byta gardiner osv här i lägenheten. Gick hyffsat faktiskt, köket är städat, vardagrummet och garderoben är klar. Nu fattas det bara lite dammsugning, moppning och byte av gardiner. Har köpt jättesnygga panelgardiner som är vita med gröna blommer på med gråa och svarta blad på. Tror det kommer att bli bra i vardagsrummet...

Är less på snö nu... det snöar jämt! känns det som iaf... fatta hur länge det kommer att ta innan all denna snö har töat bort. Men men det är bara till att gilla läget och göra det bästa av situationen, ljust och fint blir det ju iaf ;)

Och då var det dags för melodifestivalen i helgen också, och i Övik dessutom :) Ska inte dit och titta utan ska bänka mig framför tvn. Det är säkert jätteroligt å vara där men har fått för mig att man både ser och hör bättre när man tittar på tvn :P Om det nu är för att övertala mig själv om att jag inte missar nåt för att jag inte har några biljetter, idats att fixa några osv. för ska man ha nånting gjort måste man ju göra det själv. Det är ju aldrig nån annan som kan komma med några ideér... på den fronten är det trögt, väääldigt trögt. Sen spelar det ju ingen roll vad man bestämmer heller för det dyker alltid upp något som ändrar planerna... ska iaf gå på stan imorrn än om det blir själv då, men har planerat det länge eftersom brorsan är på torget och bygger snötåg :) Måste ju gå och kolla om det finns nån konstnär i honom ;)

Nä ska man ta sig i kragen kanske och sätta igång med dagsverket... lite Maroon 5 och en gnutta energi det blir bra det...


RSS 2.0