Hot, hot, hot!!!

I lördags när jag var på jobbet var det såå varmt att man knappt ville sticka ut näsan... men efter många om och men gav vi oss i väg på vår promenad, dum som jag var hade jag inte tagit med mig något ombyte så när vi kom hem igen och svetten rann utför ryggraden hade jag inga nya kläder att ta på mig efter duschen. Då känner man sig riktigt, riktigt fräsch... inte. Men men what to do, bara att gilla läget och göra det bästa av det. Lugn jobbhelg iaf, stortrivs verkligen :)

Idag när vi kom hem till mig så var det 26 grader varmt i lägenheten... och trots att den låter lite så är faktiskt fläkten en riktigt bra investering... det fläktar sådär lite lagomt skönt i "vardagsrummet" :P Funderar dock på att skaffa en golvfläkt också eftersom det finns fler ytor här i läggan som är HETA! gör det särskilt för katterna... de måste ju tycker det är mkt varmare än mig och L så...

Imorrn bär det av upp till Umeå, vi ska ta en minisemester denna vecka och lyxa till det med hotell osv. ja Umeå tänker ni, kunde de inte fara längre... jo men ärligt talat så nöjer jag mig med det bara jag får se nåt annat än denna stad. Ska bli så skönt att bara fara iväg och koppla av och ta det lungt... strosa runt på stan, sitta i parken och sola osv. osv.

Och nu har jag även fått reda på då vart jag kommer att hamna i höst... och som jag misstänkte så blir det Härnösand ändå... det känns både jobbigt och roligt, roligt att få se en annan stad och träffa nya människor... jobbigt för det ligger 10 mil bort... så frågan är om det blir till att pendla eller leta efter en övernattningslägenhet...suck. Men stället jag ska vara på känns riktigt intressant iaf så det känns bra, hade varit värre om jag blivit placerad på ett ställe som inte alls intresserar mig. Stället heter iaf Bogården och ligger centralt i H-sand. Dit kommer då familjer med barn upp till 13 år som är i behov av hjälp och stöd osv. vanligtvis bor de där mellan 2 -3 månader innan de återvänder hem.

RSS 2.0