Bloggtorka...

Så vart har blogglusten tagit vägen?? Ja ingen aning, det kanske börjar bli som för alla andra... det rinner ut i sanden. Dagarna och veckorna går och rätt som det är inser man att man inte bloggat nåt på över en månad. Det är lite tråkigt kan jag tycka för jag tycker själv om att läsa andras bloggar. Men men får väl se hur det går i framtiden, kämpar väl på ett tag till och ser om lusten hittar åt mig igen ;)

Ja här är det jul för fulla muggar iaf, granen är tänd och adventsljustakarna är på plats för länge sedan. Kan inte fatta att det bara är 2 veckor kvar till jul... gisses. Nåt som är ännu svårare att förstå är att det på tisdag är ett år sedan op!! Det har gått så fruktansvärt fort... minns allt i detalj fortfarande från förra julen. Det som ska bli så roligt i år är att faktiskt få äta julmat då jag missade det förra året, det sög lite men det gick ändå ;P Helt klart värt det med tanke på hur bra det har gått och hur bra jag mår :) Bara att ta sig igenom ingreppet jag ska göra innan jul, gruvar mig lite men men det går säkert bra. Alltid ska det ju vara nåt... jag är inte så överraskad längre...

Skolarbetet pågår för fullt och jag har skrivit på rätt bra så jag börjar undra om jag skulle kunna få ledigt över jul. Har dock en stark oro i magen för att jag inte har skrivit rätt och att jag kommer få en bakläxa till veckan när vi ska upp till Umeå för arbetsseminarium. Men vad ska man göra? Kan ju inte vänta med å skriva tills det är gjort, då får man ju slita över jul nå fruktansvärt. Dessutom hatar jag när lärare säger olika och vissa inte ens går att få tag på, 1,5 vecka tog det för min tilldelade lärare att höra av sig, då hade jag redan fått svar från en annan lärare på kursen och körde på hans idé. Självklart sa min lärare nåt helt annat än vad han gjort men vad förväntar han sig? Att jag ska sitta och rulla tummarna över en vecka? Knappast... så jag kör på det jag börjat med, är ju snart klar så inte tänker jag börja om på nåt helt annat... aldrig i livet.

RSS 2.0