- 23

På två dagar har det gått från att vara -6 till att vara -23, det är en himla skillnad. Inte för att man ska gnälla eller så, vi vill ju ha vinter de flesta av oss så nu är den här, rejält också. Det är liksom vantar och mössa som gäller när man ska he ut mer än nästippen genom dörren nu, och motorvärmare till bilen!! Hoppas på att bilen startar när jag ska fara härifrån Johanna, enligt väderprognosen skulle det bli mildare idag men inte då! mer minusgrader blev det istället... lögnare.

tänkt nästa veckan så är julafton bortgjord...suck. Nåt man väntar på i flera månader kommer att vara över på ett kick som vanligt. Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, ska njuta av kommande dagar. Dumlekakorna och kolakakorna är gjorde, julpyntet uppe för länge sedan så vad kan bli bättre? inte mkt ;) Men för varje år dör den där julkänslan av lite... och det är skittråkigt. Vet inte varför, om det är för att man blir äldre och jul aldrig kommer vara lika rolig som när man var liten eller så... jag vet inte, men försöker att hålla uppe julkänslan men det lyckas inte alltid så bra.

Sen en jul utan älsklingen är inte så kul... att splittras på varsitt håll. Men det får väl gå på nåt vis....

Yes, äntligen jullov!

Då var äntligen B-uppstasen utprintad och iväg skickad och det känns förbannat bra måste jag säga, hur underbart som helst att få jullov. Märker verkligen att jag jobbar mkt bättre när jag jobbar själv än i grupp, det går mycket fortare och smidigare :) Och jag är riktigt stolt över det uppsats jag skrivit, nu väntar bara handledarens omdöme också... men men nu behöver jag inte tänka på nånting fören den 5e januari och det känns kanon :) Det behövs verkligen lite ledighet... och äntligen är det snö på backen!!! det var verkligen på tiden, trodde inte det skulle finnas nå snö till jul, iofs är det ju några dagar kvar och mkt hinner hända men förhoppningsvis har vintern kommit och snön ligger kvar.

Julgranen är klädd och klapparna som är klar inslagna ligger där under, hur mysigt som helst här hemma nu. För den som inte vet det sedan innan älskar jag julen, att få pyssla och dona osv. i helgen blir det lite julbak med julgodis och det ska bli kul :) igen... hehe

Nu väntar en kväll med fika och bonde söker fru med Lisa och Anna :)

Dystert ute...

Här sitter man och skriver sin superroliga uppsats, tack och lov börjar jag se en aning ljus på andra sidan av tunneln... vilket betyder att om jag håller uppe det här tempot får jag jullov :) Vilket skulle sitta väldigt fint just nu... men kan knappt fatta att vi snart redan gått 3e terminen, 4e terminen då är vi liksom på andra spelhalvan! Så nu hoppas jag bara på att minn uppsats och hemtenta får godkänt så att man slipper komplettera en massa. Småsaker är det säkert som måste rättas till men det går liksom att leva med, är det större saker blir det drygt.

Och ingen snö på backen är det än heller +4 imorse när jag klev upp och det är allmänt dyngtråkigt väder ute...vill ha snö! Ja snö måste det komma till jul, en jul utan snö det går ju inte...

I söndags vart det IKEA och hittade en perfekt hylla till badrummet, en dvd-pelare :P Men den passade skitbra där inne eftersom "badrummet" inte är så stort ;) Nu slipper jag äntligen att ha massa schampoflaskor och balsam i fönstret och en massa hårprodukter uppe på spegeln.

Imorrn är bakdags, eller bak och bak, ska göra julgodis... baka ska jag göra på lördags tillsammans med älsklingen :)

Världsklass...

Gårdagens semifinal i Idol var helt klart den bästa jag sett, och hur underbart var det inte att Calle och Erik fick gå vidare till finalen! De är de två jag hållit på genom hela tävlingen, Erik är snäppet bättre och hans Run to the hills igår var fan i världsklass... då jag höra bra musik får jag gåshud och det fick jag igår. Så nu ser jag fram emot fredagens final, både är bra och värdiga vinnare men min röst hamnar på hans namn som börjar på E, definitivt. Hans skiva vill jag ha! sen var det en trevlig överaskning att Westlife var där med, var ett tag sedan man såg dem.

Idag har det varit julmarknad i Billst, och ja det kunde väl ha gått bättre med försäljningen om man säger så... det gick inte alls bra och all tid och energi jag har lagt ner känns som bortkastat, tjänade in en 350 spänn eller nåt, gick med 150 kr i vinst så det är väl alltid nåt men hade varit roligt om det var mer... nu sitter man här med 13 tavlor och vet inte vad man ska göra med dem... blir många julklappar under trädet iår har jag en känsla av.

Imorrn blir det IKEA!!! :D

RSS 2.0