Slutet för Grey's

Eftersom min kompis kom på ett alternativt slut för Grey's så kan ju inte jag vara mkt sämre. Och jag kan ju säg att jag gillar mitt bättre :)

Iaf så kommer den eviga analyserade och osäkra Meredith att tacka ja till McDreamy's frieri, hela sista säsongen får man följa henne i hennes bröllopsplanering. Men självklart så får hon kalla fötter och försöker sticka utomlands dagen innan bröllopet, hunken får reda på detta och försöker att ta sig till flygplatsen innan planet lyfter, han kör som en galning och krockar sorgligt nog. Ovetandes om detta så vacklar Meredith i sina tankar om att sticka iväg och återvänder hem där Christina väntar för att berätta nyheten om att McDreamy ligger i koma. I 15 dagar ligger han i koma och hon lämnar aldrig hans sida, hon förstår verkligen att det är honom hon vill ha. När han senare vaknar upp frågar han "vem är du?"

Christina hon blir en framgångsrik läkare, what surprise... hon som kan offra i princip allt för att få det hon vill. Hon jobbar numera på en privatklinik ägd av hennes make som hon träffade efter att hon dumpat krigsdoktorn efter att deras förhållande gått i kras eftersom han inte kunde sluta dricka och led av svåra psykiska men efter det han varit med om. Maken vill skaffa barn men det vill inte Christina eftersom hon tror att det skulle allvarligt påverka hennes karriär, men på nåt vänster så blir hon ändå med barn och nio månader senare får hon en liten dotter.

Den något överaskande Callie som går å blir kär i en kvinna träffar henne igen på en läkarkonferens och de börjar prata igen och inser att det fortfarande har känslor för varandra. De skaffar en lägenhet tillsammmans och lever nu som Mrs and Mrs. Callie jobbar fortfarande kvar på sjukhuset och gör det hon gör bäst och de längtar efter det barn som Callie bär på, detta tack vare en hjälpande hand från McSteamy ;) Som dock inte kommer att ha någonting med barnet att göra...

McSteamy ja, han och little Grey förlovar sig och lever nu tillsammans... sexlivet är det inget fel på även om det hade kunnat sluta illa den där gången så kör de på för fullt som kaniner och för första gången känner McSteamy att han inte behöver vara otrogen utan att han funnit sin själsfrände.

Izzie min älskade Izzie... efter många om och men så slutar det med att hon och Alex gifter sig och flyttar till Miami där de jobbar på ett frivilligcenter där ungdomar får komma och få gratis läkarhjälp, de utan försäkring. Izzie hon har äntligen kommit över Denny även om han dyker upp i tankarna ibland så inser hon att han är borta för alltid och kommer inte tillbaka även hur mkt hon än skulle vilja det. Alex är mannen i hennes liv och kommer fortsätta vara det, de har 2 barn och det tredje är på väg.

George ja... han jobbar kvar på sjukhuset och kämpar fortfarande för att veta vad han vill, och hitta sin plats.

Miranda, hon tar faktiskt över chefsjobbet efter att chefen går i pension, hon styr med en hård men rättvis hand och är väldigt omtyckt av alla i personalen.


P.s McDreamy får tillbaka minnet och de gifter sig i en kyrka full med levande ljus, hon i vitt med Christine, Izzie och Miranda som brudtärnor. Han i svart med McSteamy, George och chefen som bestmen.

Sen levde de alla lyckliga i sina dar...

The End


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0