Jag ser det snöa... regna, blåsa osv.

Bara man tittar ut genom fönstret gör att man känner sig lycklig som har ett tak över huvudet... det är ett riktigt ruskväder och det ska tydligen bli värre i natt. Tycker synd om den som ska ut och köra i natt... skulle aldrig klara av att vara tidningsutdelare som Johanna, iaf inte på vintern. Sommaren hade varit kanon, då går det ju hur lätt som helst att köra. På vintern ska man sitta och ha ångest för att man inte ska fastna eller köra i diket, nä hon gör det bra, riktigt bra.

Skönt är det iaf att vara på hemmaplan igen, efter att ha bott hos föräldrarna och brorsan i nästan 3 veckor känns det bra att komma till sitt eget igen. Jag och mamma går bra ihop under en begränsad tid, sedan börjar vi gå varandra på nerverna... och ja det kanske ska vara så också när man lämnat boet, att man vill hem till sig, till sina regler och sin säng. Bara två veckor kvar nu till skolan börjar igen... ska ner till H-sand nästa vecka för de sista dagarna på praktiken, känns rätt så bra att få komma tillbaka till vardagen igen.

Ikväll skulle de ha blivit bio efter att det blev inställt igår men även idag får vi lov att skjuta på det hela... med all rätt men man blir lite irriterad på att det alltid ska vara nåt när man har bestämt nåt, j*vla väder. Hoppas det är bättre imorrn...

Kommentarer
Postat av: FowZie ♥ ~ felicia aulén

5 myror är fortfarande mindre än 4 elefanter (:

2011-01-08 @ 20:14:07
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0