Indonesisk kycklinggratäng
Tänkte bjuda på ett riktigt gott recept såhär tisdagseftermiddagen till ära. Gjorde denna rätt i helgen på jobbet och den blev såå god! :)
Det som behövs är:
- Hacka paprikan och lägg kycklingen tillsammans med paprikan och svampen i en ugnform.
- Vispa grädden någon minut så att den blir lite skummig och "fluffig".
- Tillsätt vitlöken, curryn, sambalen och mango chutneyn i grädden och rör om.
- Slå gräddblandning över kycklingen och grädda inne i ungen i ca 20 min på 225 grader eller tills rätten fått en fin färg.
Servera med ris eller bulgur!
Smaklig måltid! :)
Det som behövs är:
- 1 hel grillad kyckling eller 4 st kycklingfileér
- 1 stor röd Paprika eller en av önskad färg
- En burk champinjoner
- 3 dl grädde
- 1 Vitlöksklyfta
- 1 tsk Curry
- 1 tsk Sambal Oelek
- ½ - 1 dl Mango Chutney
- Hacka paprikan och lägg kycklingen tillsammans med paprikan och svampen i en ugnform.
- Vispa grädden någon minut så att den blir lite skummig och "fluffig".
- Tillsätt vitlöken, curryn, sambalen och mango chutneyn i grädden och rör om.
- Slå gräddblandning över kycklingen och grädda inne i ungen i ca 20 min på 225 grader eller tills rätten fått en fin färg.
Servera med ris eller bulgur!
Smaklig måltid! :)
Kommentarer
Trackback