Ketchupsöl och kvävande bilbälten...

Var ett bra tag sedan det blev något bloggande, så måste ta mig i kragen efter lite påtryckning av en del personer. Så varför inte spendera lite tid med att skriva här. Idag har skolan börjat igen och lika fort som sommaren kom så försvann den... det är grått och kallt på morgonen och man känner verkligen att hösten är här. Men men det är bara att tacka och ta emot och inse att det faktiskt bara är 18 veckor kvar till examen!!! Det är inte dåligt det inte... känns inte som att man redan har gått 3 år på denna utbildning... åren har gått fort. Men de skulle säkerligen inte gå så fort om man inte hade roligt nästan hela tiden med så underbar klasskamrater, de får de jobbigaste uppgifterna att uthärdas och tillsammans så klarar vi faktiskt av det mesta :)

Som idag t.ex. höll jag på att skratta på mig i bilen hem eller Umeå, nog för att jag var rätt trött och det mesta blir roligt då men det var faktiskt rätt komiskt. Det är verkligen stora problem vi har vårt land, för det första så sölar chauffören, en stor klutt ketchup klämdes ut från korvbrödet och hamnade lyckligtvis nog på bilbältet. (bildbevis finns) Sen så har denna chaufför en bil med bälten som spänner åt så förbaskat i baksätet så vi tre där bak satt som packade sillar och kunde inte röra oss, man fick andas väldigt lungt för ett stort andetag gjorde så att bältet drogs åt ännu mer... och ju mer vi klagade ju mer hävdade chauffören att det var vi 3 som hade gjort fel när vi satte på oss bältet!!! Så bara för att bevisa denne om att den hade fel så sliter mitten personen av sig bältet och demonstrerar stort hur bältet INTE togs på och att än hur man gjorde så spändes bältet åt som en strypsnara... och då brast det, verkligen stora problem vi har... antar att man måste roa sig med nåt i en bilfärd på 1,5 timme... men men om inte annat så förstår jag att barnen till chauffören sitter väldigt snällt och stilla i bilen...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ja det var ju faktiskt ganska roligt ändå, ännu mer komiskt är väl att vi kommer att åka i en exakt likadan bil imorgon, även om det är en annan ägare till den. Hoppas bältet funkar bättre då! :)

2011-09-06 @ 23:29:36
URL: http://soufih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0